Werner’s Weekly (week 43)

VANAF NU ELKE MAANDAGOCHTEND!

werners-weekly-1643Met ingang van deze week publiceer ik Werner’s Weekly op maandagochtend. Dat geeft mij net iets meer tijd om echt de allertofste releases voor je op een rijtje te zetten en bezorgt jou daarmee hopelijk de best denkbare start van de week. Ook nieuw: de eerste track in het overzicht is vanaf nu de Remschijf van de komende week. Die kun je, mits voorradig op Spotify, dus voortaan al hier beluisteren nog voordat ik hem op de radio draai.

En nou en of Get Your End Wet op Spotify staat! Geen idee of de titel een eerbetoon is aan vochtig toiletpapier, maar de Australische band Fripps & Fripps scoort er deze week in elk geval de Remspoor Remschijf mee.

Je zou het misschien niet achter me zoeken, maar ik luister op zijn tijd graag naar drum & bass. Vooral naar die iets commerciëlere variant die puristen waarschijnlijk doet gruwelen, maar die zo lekker klinkt op de radio. Denk aan DJ Fresh, Chase & Status, Sigma, High Contrast en Adam F. If You’re Not Going To Love Me van James Newman vs. DC Breaks past prima in dat rijtje.

Saint Motel scoorde al Remschijven met My Type en Cold Cold Man. Hun recente single Move heb ik al regelmatig in Carte Blanche gedraaid en nu laat ik je kennismaken met Getaway, mijn singlesuggestie van hun nieuwe cd saintmotelevision.

Op 28 oktober verschijnt een Deluxe Edition van Sunset Sons’ debuutalbum Very Rarely Say Die. Daarop komen 9 extra tracks die eerder op EP’s verschenen en 1 gloednieuw nummer: VROL. Lekker liedje is dat!

En tot slot is er nog Icarus, na SOS Warning en Bonfire de derde single uit het solodebuutalbum van Christon, dat begin volgend jaar uitkomt. Met koortjes verzorgd door Maxime en Samgar uit Mister & Mississippi en voorzien van een fraaie clip.

Nog meer goeie nieuwe tracks – van onder meer The Raveonettes, Shinedown, Tall Ships, Kings Of Leon en Alex Clare – vind je in mijn Spotify-playlist Werner Tipt. Gun jezelf een momentje voor een abonnementje 😉

Have fun!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.