Werner’s Weekly (week 41)

werners-weekly-1641Als ik niet heel streng zou selecteren, hadden mijn wekelijkse tiplijsten geen toegevoegde waarde. Dan zou je net zo goed zelf elke week de honderden nieuwe releases op Spotify kunnen beluisteren. Ik maak daar (met plezier) tijd voor, maar jij bent misschien niet in die gelegenheid. Dan zijn mijn lijsten voor jou bestemd. Of je nu ‘gewoon’ muziekliefhebber bent of radiomaker (of allebei, zoals ik). Want eerlijk is eerlijk, dit is tegelijkertijd ook gewoon een voorselectie voor de Carte Blanche van volgende week. En voor jou dus een mooie sneak preview…

Zoals gezegd, de selectie is streng. Heel streng. Aan mijn uitgebreidere playlist Werner Tipt voegde ik afgelopen week 15 hele goede nieuwe tracks toe. Maar alleen de crème de la crème haalde Werner’s Weekly. Dat zijn dit keer zeven liedjes. Binnen een half uur ben je dus weer helemaal bij!

Natuurlijk staat de nieuwe van Audio Adam erbij. Don’t Ya Mama Know beleefde deze week zijn première in Carte Blanche en is vanaf vandaag ook elders te beluisteren. Bekijk ook die freaky video!
Smoove & Turrell scoorden een paar weken geleden de Remschijf met teasertrack Given It All, maar hun echte nieuwe single is You Could’ve Been A Lady. Een cover van een minder bekend Hot Chocolate-nummer uit 1971.

Heel tof vind ik ook Air Is Free van het Zweedse duo Johnossi (inderdaad: John & Ossi), het Jack Peñate-achtige Further van Prose en Get Your End Wet van Fripps & Fripps, dat klinkt als een stevige versie van Satellite Stories.
Tot slot komen twee voormalige singlesuggesties nu daadwerkelijk op single uit: She’s American van The 1975 en Magnetized van Garbage.

Die nummers staan dus allemaal in Werner’s Weekly. Daarnaast vind je in Werner Tipt ook nieuwe tracks van onder meer Franz Ferdinand, The Naked And Famous, Vant en Blossoms. Als jij je abonneert, houd ik je voortaan op de hoogte.

Veel plezier ermee!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.