Random highlights Carte Blanche 407

Mocht je geen tijd hebben om de hele aflevering te beluisteren of geen zin om door de uitzending heen te skippen, dan geef ik je hierbij een aantal highlights uit de nieuwste Carte Blanche, inclusief kijk- en luisterlinks naar de betreffende nummers.

Beady Eye – Flick Of The Finger
Toen Oasis uit elkaar ging, richtte Noel Gallagher de High Flying Birds op; de rest ging verder als Beady Eye. Noel won de strijd glansrijk en Liam heeft nu gezegd best een Oasis-reünie te willen, mits dat hem £30 miljoen oplevert. Dat kunnen we (en hij) dus vergeten. Gelukkig heeft Beady Eye een toffe nieuwe promotrack uit. Mét toeters!

Beluister op SoundCloud | Bekijk op YouTube

Twenty One Pilots – Car Radio
Hip hop is niet mijn ding, maar de uitzondering… Twenty One Pilots is een Amerikaans duo met een gevarieerde, poppy rapstijl, die van Eminem naar Linkin Park vliegt. Een paar weken geleden draaide ik Holding On To You van hun debuutalbum Vessel, maar dit is al de 2e single. Met een paar onverwachte muzikale wendingen. Toptrack!

Beluister op Spotify | Bekijk op YouTube

Loveable Rogues – What A Night
Veel meer dan dat dit drietal voortkomt uit het zesde seizoen van Britain’s Got Talent valt over Loveable Rogues niet te zeggen. Nadat ze al op eigen houtje een fanbase hadden opgebouwd, werden ze gevraagd aan het programma deel te nemen. Ze werden vierde. What A Night is hun debuutsingle. Dé zomerhit van 2013? Van mij mag het!

Beluister op Spotify | Bekijk op YouTube

Florrie – Live A Little
Florrie Arnold is 24 en komt uit Bristol. Ze begon als sessiedrummer, maar speelt ook gitaar, zingt, schrijft liedjes, remixt haar eigen muziek en geeft het allemaal gratis weg. Ook dit nummer, dat in Engeland te horen is in een koptelefooncommercial, is gratis te downloaden via florrie.com. Ik voorspel dat we dit jaar veel van Florrie gaan horen!

Download gratis | Bekijk op YouTube

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.