Playlist Carte Blanche 20 april 2012

1e uur:

Eva Auad – The Letter
Scissor Sisters – Only The Horses
iET – This Is It (Moko Remix)
Arena del Pop: Gusttavo Lima – Balada Boa (Tchê Tchê Rere)
Blaudzun – Flame On My Head
Garbage – Blood For Poppies
Kasabian – Man Of Simple Pleasures
Remschijf: The Hives – Go Right Ahead
Ming’s Pretty Heroes – Move (*)
Foster The People – Don’t Stop (Color On The Walls)
Willy Moon – Yeah Yeah
Arena del Pop: Georgina – Rara
Drive Like Maria – Boomerang
EinsteinBarbie – Naked
Richard Hawley – Leave Your Body Behind
Hungry Kids Of Hungary – Wristwatch

2e uur:

Miike Snow – The Wave
Julian & Maaike – Pixidence
Hot Chelle Rae – Honestly
Arena del Pop: Lucenzo – Baila Morena
Charlotte Gainsbourg – Anna (Clock Opera Remix)
ED – Woman (Stuck In The Middle)
Alphabeat – Vacation
Remschijf: The Hives – Go Right Ahead
Spinvis – Heel Goed Nieuws
Trijntje Oosterhuis – We Are Gold (*)
Shinedown – Bully
Arena del Pop: Zenttric – La Noche Que Estuvimos A Punto De Casarnos
Audio Adam – Warning
Ellie Goulding – Lights (Single Version)
Landing The Apollo – Party Drug
(Mind The Gap – Find My Way)

(*) = albumtrack/singlesuggestie

Luister live mee via de stream:
–      vr. 21.00-23.00u.: Roulette FM | [H]: za. 17.00-19.00u.
–      vr. 22.00-00.00u.: Webfm | [H]: zo. 20.00-22.00u.
–      zo. 19.00-21.00u.: Unique FM

Heb je de uitzending gemist? Luister dan hier alsnog
Deze playlist is (deels) ook te beluisteren via Spotify

Geef een reactie