Playlist Carte Blanche 16 maart 2012

1e uur:

Sam Sparro – Happiness
Hooverphonic – Unfinished Sympathy (*)
Paul Weller – That Dangerous Age
Arena del Pop: Bebe – Adiós
Toploader – A Balance To All Things (Ash Howes Radio Mix)
Rigby – One Life To The Next
Alphabeat – Vacation
Absynthe Minded – Space
Remschijf: Audio Adam – Warning
The Ting Tings – Day To Day (*)
C2C – Down The Road
StooShe featuring Travie McCoy – Fuck Me
Arena del Pop: Lagarto Amarillo – Dejarse La Piel
Ape Not Mice – Take It To The Streets
The Fray – Turn Me On (*)
Inna – Wow (Live)

2e uur:

The Maccabees – Feel To Follow (Album Edit)
Julian & Maaike – Pixidence
Olly Murs – Oh My Goodness
Arena del Pop: Calle París – Polvo De Estrellas
ED – Soulseeker (*)
IJs – Stuurlui
Adam F – When The Rain Is Gone (Original Mix)
Marianas Trench – Fallout
Remschijf: Audio Adam – Warning
Dudettes – Dance All Day
Morning Parade – Speechless (*)
Bic Runga – Hello Hello
Arena del Pop: Zenttric – La Noche Que Estuvimos A Punto De Casarnos
The Shins – Bait And Switch (*)
Black Stone Cherry – In My Blood (Gold Mix)
June Noa – If I Ever Leave You (Werner Edit)
(Skip The Use – Ghost)

(*) = albumtrack/singlesuggestie

Luister live mee via de stream:
–      vr. 21.00-23.00u.: Roulette FM | [H]: za. 17.00-19.00u.
–      vr. 22.00-00.00u.: Webfm | [H]: zo. 20.00-22.00u.
–      zo. 19.00-21.00u.: Unique FM

Heb je de uitzending gemist? Luister dan hier alsnog
Deze playlist is (deels) ook te beluisteren via Spotify

Geef een reactie