Over

Carte Blanche is een radioprogramma dat door verschillende lokale omroepen en internetstations wordt uitgezonden. De slogan is: ‘je weet niet wat je hoort’. Letterlijk. Enerzijds omdat je in Carte Blanche alle mogelijke genres kriskras door elkaar hoort, alsof je Spotify op ‘shuffle’ hebt gezet; anderzijds omdat je er alleen maar gloednieuwe muziek hoort, vanuit alle windstreken. Veel van de gedraaide nummers zullen hier zelfs nooit uitkomen. Maar als de muziek niet naar Nederland komt, gaat Carte Blanche wel naar de muziek toe!

Ingrediënten:
Classic: twee nummers uit het Carte Blanche-muziekarchief
Remschijf: de ‘beste single aller tijden’ van deze week
À la Carte: jouw twee favoriete nieuwe tracks met motivatie (*)

(*) Wil je jouw twee muzikale ontdekkingen delen? Voorzie ze dan allebei van je motivatie en geef ze me door via het contactformulier. Wie weet zijn ze dan volgende week al te horen in À la Carte.

Voor de laatste nieuwtjes ‘like’ je Carte Blanche op Facebook.

Samenstelling, redactie, productie en presentatie: Werner Schlosser.

Al sinds 1987 maakt Werner radioprogramma’s voor verschillende lokale omroepen. Hij begon daarmee in zijn geboorteplaats, op Radio Ridderkerk, en was tijdens zijn studieperiode actief voor Unique FM in Malden en Radio Nijmegen. Halverwege de jaren ‘90 belandde hij in de entertainmentbranche, onder meer als inkoper bij een keten muziekwinkels en hoofdredacteur van het branchevakblad. Al die tijd bleef hij radio maken, onder meer op Roulette FM in de driehoek Utrecht-Hilversum-Amersfoort.

Op dit moment is Carte Blanche dus via meerdere lokale omroepen en internetzenders te beluisteren. Welke dat zijn (inclusief links naar de streams) en wanneer het programma wordt uitgezonden, zie je in de rechter kolom op de homepage.
Luister je liever wanneer het jou het beste uitkomt? De nieuwe uitzending staat al vanaf woensdagmiddag voor je klaar op Mixcloud!