Nieuw in Carte Blanche: À la Carte!

A la CarteDeze week is de 450ste aflevering van Carte Blanche een feit. In elk van die 450 uitzendingen heb ik vier actuele Spaanstalige pop/rocktracks gedraaid in de Arena del Pop, dus 1800 in totaal! Voor de een brengt de Arena del Pop het ultieme vakantiegevoel naar boven, voor de ander is het een moment van pure wanhoop. Want de Arena del Pop is zonder meer een controversieel programmaonderdeel. Des te leuker!

Het goede nieuws is, dat de Arena del Pop gewoon blijft. Wel draai ik voortaan nog maar twee nieuwe Spaanstalige liedjes per uitzending, om kwart over het hele uur. De reden is best droevig: het gaat slecht met de Spaanse popcultuur. Daar worden allerlei voor de hand liggende redenen voor genoemd, maar feit is, dat er de laatste tijd minder leuke nieuwe Spaanstalige muziek gemaakt wordt. Om te voorkomen dat je een klein aantal nummers eigenlijk veel te lang hoort, ‘halveer’ ik dus het item.

Wat komt daarvoor terug? Jij! Voortaan geef ik jou als luisteraar elk uur om kwart vóór ‘carte blanche’ in het nieuwe programmaonderdeel À la Carte. Dat werkt heel simpel: kies jouw twee favoriete nummers uit mijn Spotify-tiplijst, motiveer je keuzes en stuur me die via het contactformulier op deze site. Of misschien heb ik wel twee fantastische nieuwe tracks gemist en wil je me tippen? Kom maar door. Graag zelfs!

Als ik jouw keuzes eruit pik, draai ik die allebei, voorzien van je motivatie. Zo wordt jouw à la carte-bestelling mijn verrassingsmenu. Het water loopt me nu al in de mond… 😉

Jouw suggesties nog deze week in À la Carte? Kies en mail me dan nu. (nee, nú!)

1 reactie op “Nieuw in Carte Blanche: À la Carte!

  1. Pingback: Highlights Carte Blanche 21 maart 2014 | Carte Blanche

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.