Eerste editie Werner’s Weekly online

Werners WeeklyZoals aangekondigd publiceer ik vanaf vandaag elke vrijdagmiddag Werner’s Weekly. In deze playlist maak ik voor jou een selectie uit het immense muziekaanbod. Een overzichtelijke wekelijkse lijst zonder grenzen en andere (muzikale) restricties. Credible en plat, van alles wat. Want het is onzin om te vinden dat kwaliteit en commercialiteit twee uitersten van een spectrum zijn. Wel houd ik erg van liedjes (maar dat is de nieuwe Metallica ook) en niet erg van vervormde stemmen (met Britney Spears gelijk maar als uitzondering vandaag). Die voorbeelden geven gelijk de reikwijdte aan ;-).

De eerste Werner’s Weekly staat klaar. Daarin staan singles en albumtracks van onder meer Twin Atlantic, Sting, Everything Everything, Florence & The Machine, Warhaus, Bastille, OK Go en Grouplove gebroederlijk en in volstrekte random order onder elkaar (d.w.z.: in volgorde van toevoeging).

Als de lijst je bevalt, wat ik natuurlijk hoop, kun je hem volgen. Dan hoef je mijn aanraders voortaan geen week meer te missen. Want volgende week worden de tips van nu overschreven met een compleet verse lijst.
Wel houd ik ook een verzamellijst bij met al mijn muzikale suggesties van dit jaar. Werner Tipt 2016 vind je hier. Met nu al 33 uur recente prachtmuziek.

Geniet ervan!
Werner

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.