carteblancheradio.nl is live!

Ik ben blij. Al een jaar lang wilde ik bij Weblog.nl weg en anderhalve week geleden vroeg ik Hans Handgraaf me hierbij te helpen. Het resultaat is er nu: Carte Blanche heeft eindelijk zijn eigen site. Welkom!

Ik wilde een rustige, overzichtelijke site (het tegenovergestelde van mijn radioprogramma dus eigenlijk 😉 ) en dat is het ook geworden. Toch had dit op de achtergrond nog wel wat voeten in de aarde. Bijvoorbeeld door mijn wens om de Mixcloud-player als banner te presenteren. Doordat dat gelukt is, zijn de actuele en oudere afleveringen van Carte Blanche nu prominent geprofileerd, altijd onder handbereik en met één druk op de knop af te spelen.

Ook wilde ik graag meerdere aan Carte Blanche gerelateerde Spotify-playlists in één player presenteren. Hans bouwde die voor me. Daardoor kun je nu makkelijk switchen tussen de actuele playlist, mijn longlist met alle interessante nieuwe muziek (Werner Tipt), de beste hedendaagse Spaanstalige pop en rock (Arena del Pop) en mijn steeds uitbreidende verzameling all-time favorites (Carte Blanche Classics). Abonneren mag natuurlijk ook!

Onder de Spotify-player vind je alle omroepen die Carte Blanche uitzenden en de tijdstippen waarop zij dat doen. Met de play-knop start je direct de betreffende stream. Wel zo makkelijk. Overigens wordt het rijtje deelnemende omroepen binnenkort uitgebreid. Stay tuned!

En uiteraard is op carteblancheradio.nl alle ruimte voor de playlist van het programma. Niet alleen van de actuele uitzending, maar er is ook een fors archief toegevoegd. Hoe heette dat liedje ook alweer? Hoe schrijf je de titel van die Spaanstalige track? Wat was volgens Werner het beste nummer van 2009? Je vindt het allemaal op deze site.

Tot slot staat onder het kopje ‘Over’ beknopt beschreven welke bedoeling er achter het programma zit en heb ik mijn radiocarrière bondig samengevat. Want Carte Blanche is niet om over te lezen, maar om naar te luisteren!

Mis je nog iets? Laat het me weten via de ‘Contact’-pagina. Goede suggesties worden uiteraard opgevolgd. Bedankt alvast en veel plezier hier!

2 reacties op “carteblancheradio.nl is live!

  1. Ja, erg blij mee. Ze liggen er nu alwéér ruim een dag af. Drama daar sinds de overname door Sanoma. Ben bezig mijn andere sites daar ook weg te halen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.