Carte Blanche Jingledemo 2014

Een groot deel van het afgelopen jaar ben ik bezig geweest met nieuwe vormgeving voor Carte Blanche. Omdat daarvoor een ‘sound’ bepaald moest worden (ergens tussen 3FM en Kink FM in, bedacht ik), teksten geschreven moesten worden, stemmen erbij gezocht (Sophie Hoeberechts en Edo Peters) en iemand die een fantastische basis kon neerleggen (Dion Posdijk, die ook de Kink FM-jingles maakte). En geïnspireerd door dat alles ben ik zelf ook driftig met schaar en plakband aan de slag gegaan. Dat moest echter dan wel in de beperkte vrije uren en ik ben nogal een perfectionist.
Maar: ik ben heel content met het resultaat! Het is een eigentijds, veelzijdig pakket geworden met een ‘edge’. Net als Carte Blanche zelf, dus eigenlijk 😉 . Ik heb een aantal highlights voor je op een rijtje gezet. Fasten your seatbelts!

4 reacties op “Carte Blanche Jingledemo 2014

  1. Je weet niet wat je hoort!
    Klinkt goed hoor, je weet niet wat je hoort, backsels? afknappers? Ik weet niet wat ik hoor!

  2. Ja joh, backsells, afkappers… prachtige (vak)termen die ik toch één keer in mijn leven gebruikt wilde hebben. En doorrrr! 😉

    • Hahaha, ik vermoed dat jij de orkestrale arrangementen en de gezongen koortjes mist ;-). Maar een jinglepakket moet natuurlijk wel passen bij het programma. En in dat opzicht is het erg geslaagd geworden! 😉

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.