Carte Blanche voortaan al vóór uitzending online te beluisteren

Voor wie mij alleen als radiomaker kent: ik ben werkzaam in de entertainmentbranche. Het credo in die wereld is tegenwoordig: al ben je zelf nog zo snel, de consument achterhaalt je wel. Iets concreter: zorg er nu maar voor dat je je ‘content’ zo snel mogelijk zelf (gecontroleerd) online zet, anders doet de consument dat wel voor je. In veel gevallen ben je dan verder van huis. Dat alles komt voort uit de wetenschap dat niet de producent, maar de consument bepaalt waar en wanneer hij in zijn entertainmentbehoefte voorziet.

Ik heb met Carte Blanche al een stap in die richting gezet door er meerdere omroepen voor te interesseren, waarvoor ik hen erg dankbaar ben. Mijn programma wordt vrijdag, zaterdag en zondag uitgezonden op Roulette FM, Webfm en Unique FM; inclusief herhalingen in totaal vijf keer. En wat mij betreft komen daar nog meer omroepen bij, zodat zoveel mogelijk mensen met al die nieuwe muziek kunnen kennismaken.

Daarnaast is het programma opvraagbaar als ‘uitzending gemist’ en ik ga zelfs zover een aantal mensen op hun verzoek mijn programma toe te sturen. Uitzending gemist is immers leuk achter de computer, maar kun je niet meenemen tijdens bijvoorbeeld het hardlopen. Ik maak geen grapje…

Nu ga ik nog een stapje verder: de ‘uitzending gemist’ wordt naar voren gehaald (‘uitzending verwacht’?) en het programma wordt direct online gezet zodra ik het heb opgenomen. Dat is doorgaans op woensdagavond. Volgens mij is dit redelijk uniek. Oké, je kunt de volgende uitzending van GTST al een dag van tevoren tegen betaling zien, maar ik ga er natuurlijk geen geld voor vragen. As if… ;-).

Ben je, behalve aan Carte Blanche, ook verknocht aan het nieuws uit je eigen regio? Dan nodig ik je van harte uit om op onderstaande dagen en tijdstippen de stream aan te zwengelen:
–      vr. 21.00-23.00u.: Roulette FM | [H]: za. 17.00-19.00u.
–      vr. 22.00-00.00u.: Webfm | [H]: zo. 20.00-22.00u.
–      zo. 19.00-21.00u.: Unique FM

Kun of wil je toch niet zolang wachten, beluister dan nu alvast de uitzending van morgenavond. Wil je eerst weten wat je krijgt voorgeschoteld, bekijk dan de playlist. Heb je genoeg aan de muziek en kun je zonder alle informatie daar omheen, neem dan je toevlucht tot de (beschikbare) gedraaide tracks op Spotify. Veel plezier!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.