Carte Blanche 9 augustus 2013

1e uur:

Summer Camp – Fresh
Pharrell Williams – Happy
Janelle Monáe – Dance Apocalyptic
Arena del Pop: El Viaje De Elliot – Gitana
Ellie Goulding – You, My Everything
The Boxer Rebellion – Diamonds (Edit) (RS)
Johnny Marr – New Town Velocity (Single Version)
Remschijf: EinsteinBarbie – Cool Like That (RS)
Fall Out Boy (featuring Foxes) – Just One Yesterday (*)
Icona Pop – All Night
Editors – Formaldehyde
Arena del Pop: Chenoa – Quinta Dimensión (RS)
Babyshambles – Nothing Comes To Nothing
Vanessa Paradis & Carl Barât – The Dark, It Comes
Atlas Genius – If So

2e uur:

Lynnsha featuring Fanny J & Louisy Joseph – Maldòn
Daft Punk featuring Todd Edwards – Fragments Of Time (*)
Louise Hoffsten – Only The Dead Fish Follow The Stream
Arena del Pop: Porretas – Tripis
Manic Street Preachers – Show Me The Wonder
Nabiha – Mind The Gap (RS)
Pet Shop Boys – Love Is A Bourgeois Construct
Remschijf: EinsteinBarbie – Cool Like That (RS)
Francesco Rossi – Paper Aeroplane (Radio Edit)
Chlöe Howl – No Strings (RS)
Deep Sea Arcade – Girls
Arena del Pop: Belén Moreno – Qué Es Lo Que Sientes
SeriouS – Leave It All Behind
June Noa – You Don’t Love Me (Radio Mix) (RS)
Travis – Moving (Radio Edit)
(Ball Park Music – All I Want Is You)

(RS) = ex-Remschijf
(*) = albumtrack/gratis download

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.