Carte Blanche 4 januari 2013

1e uur:

Icona Pop – We Got The World
Neon Trees (featuring Kaskade) – Lessons In Love (All Day, All Night)
Gossip – Get Lost
Arena del Pop: Maldita Nerea – Hecho Con Tus Sueños
Rigby – Earth Meets Water (*)
DJ Fresh (featuring Cécile) – Gold Dust (Shy FX Re-Edit) (RS)
Cosmo Jarvis – Tell Me Who To Be
Remschijf: Ellie Goulding – Figure 8 (RS)
Elementary Penguins – Everybody Knows My Name Especially On The Dance Floor
Deacon Blue – That’s What We Can Do
Hurts – The Road (RS)
Arena del Pop: Rebeca Jiménez – ¿De Qué Lado Estás?
Everything Everything – Kemosabe
Nabiha – Mind The Gap
Ben Folds Five – Draw A Crowd (RS)

2e uur:

Staygold featuring Damian Adore & Lady Chann) – Swimsuit
Green Day – X-Kid
Mika featuring Priscilla Renea – Popular Song
Arena del Pop: Melendi – Lágrimas Desordenadas
Daley featuring Jessie J – Remember Me
Walk Off The Earth – Gang Of Rhythm
The Heyz – Time For Change
Remschijf: Ellie Goulding – Figure 8 (RS)
Muse – Follow Me
Chvrches – Lies
The Presets – Promises
Arena del Pop: Rubén Pozo featuring Susana Alva – Rucu Rucu
Villagers – Nothing Arrived (Radio Edit)
Daybroke – Cosmic Candy Store (RS)
Aimee Mann – Labrador
(The Faint – Evil Voices)

(RS) = ex-Remschijf
(*) = albumtrack/singlesuggestie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.