Carte Blanche 26 april 2013

1e uur:

Noisettes – That Girl (RS)
Imagine Dragons – Radioactive
Maria Mena – Fuck You (Explicit Version/Dirty Version)
Arena del Pop: Efecto Pasillo – No Importa Que Llueva
Julian & Mae – Pixidence (RS)
Young Rival – Two Reasons (RS)
Orchestral Manoeuvres In The Dark – Stay With Me (*)
I Am Kloot – Some Better Day (*)
Remschijf: Yuna – Lullabies (RS)
Hadouken! – Levitate (Radio Edit)
Basement Jaxx (featuring Miss Emma Lee & Baby Chay) – Back 2 The Wild
Daybroke – Take Me Higher (*)
Arena del Pop: Nena Daconte – Disparé
Bastille – Laura Palmer
Little Boots – Broken Record (Radio Edit)
Peace – Wraith

2e uur:

Chlöe Howl – No Strings (*) (RS)
Palio Superspeed Donkey – Fishes
Nina Nesbitt – Stay Out
Arena del Pop: Macaco – Sol
Lana del Rey – Young And Beautiful
!!! – One Girl/One Boy (Radio Edit)
Daft Punk featuring Pharrell Williams – Get Lucky (Radio Edit)
Less Purple – Every Minute
Remschijf: Yuna – Lullabies (RS)
The Griswolds – The Courtship Of Summer Preasley
Queens Of The Stone Age – My God Is The Sun (Radio Edit)
Empire Of The Sun – Alive (Radio Edit)
Arena del Pop: Conchita – Me Aburres (*)
Michael Logen – Paper Thin
The Tightropes – Movement
Staygold featuring Spank Rock, Damian Adore & Lady Tigra – Backseat (RS)
(Chvrches – Lies)

(RS) = ex-Remschijf
(*) = albumtrack/gratis download

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.