Carte Blanche 20 december 2013

1e uur:

Rebecca Ferguson – I Hope (Radio Edit)
Deacon Blue – You’ll Know It’s Christmas
Daybroke – Scream It Out
Arena del Pop: Efecto Pasillo featuring Leire – Hecho Con Tus Sueños
The Hoosiers – Somewhere In The Distance (Single Edit)
Fatboy Slim, Riva Starr, Beardyman – Eat Sleep Rave Repeat (Calvin Harris Remix) (RS)
Prefab Sprout – Devil Came A Calling (*)
Memory Maze – Modern Spring
Remschijf: The Electric Soft Parade – The Sun Never Sets Around Here (RS)
Josephine – Original Love
KinKobra – U Came In Desire
Janet Devlin – Wonderful
Arena del Pop: Reverendo Moe – El Sitio De Mi Recreo
Daisy Cools – Eternal Newcomer
Maxïmo Park – Leave This Island
Amber Run – Heaven

2e uur:

Monsieur Adi featuring A*M*E – What’s Going On? (Radio Edit) (RS)
The Courteeners – Are You In Love With A Notion?
Lorde – Team
Arena del Pop: Dani Martín – Caminar
Metric – Breathing Underwater
John Newman – Losing Sleep
Kosheen – Harder They Fall (Radio Edit)
Remschijf: The Electric Soft Parade – The Sun Never Sets Around Here (RS)
Haim – If I Could Change Your Mind (RS)
Rigby – (It’s X-Mas Night Would You) Please Come Home
Stromae (featuring Maître Gims & Orelsan) – AVF (*)
Arena del Pop: Laura Pausini & Kylie Minogue – Limpio (Spanish Version)
Bruce Springsteen – High Hopes
San Fermin – Sonsick
(Autoheart – Lent)

(RS) = ex-Remschijf
(*) = albumtrack/gratis download

1 reactie op “Carte Blanche 20 december 2013

  1. Pingback: Highlights Carte Blanche 20 december 2013 | Carte Blanche

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.