Carte Blanche op MixCloud

Ik zet de uitzending verwacht/gemist van Carte Blanche elke week op SoundCloud, maar word dan regelmatig om mijn oren geslagen met meldingen van auteursrechteninbreuk. Qui? Moi? Gevolg is, dat ik constant liedjes (gek genoeg meestal alleen het eerste van een uur) uit de uitzending moet knippen en dus een gemankeerd programma moet aanbieden. Van hen die het weten kunnen, hoor ik dat MixCloud dat netjes heeft afgedekt (oftewel: dat zij de rechthebbenden keurig uitbetalen).

Ik heb wat zitten vogelen en moet zeggen dat de eerste pogingen niet direct een halelujahstemming bij me oproepen (afgebroken uploads galore…), maar je moet er wat voor overhebben om je zaakjes netjes te regelen. Hieronder dus de uitzending gemist van de recentste aflevering, waar MixCloud (anders dan SoundCloud) ook direct de playlist bij vermeldt. Ik hoor graag je bevindingen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.