Carte Blanche 11 januari 2013

1e uur:

Janne Schra – Place To Run From
Depeche Mode – Heaven
Buckcherry – Gluttony
Arena del Pop: María Toledo featuring Antonio Carmona – Dame Una Oportunidad
Hurts – Miracle
Ellie Goulding – Figure 8 (RS)
David Bowie – Where Are We Now?
Remschijf: Moke – Lessons To Learn (RS)
June Noa – GTFO
The Courteeners – Lose Control
YesYou (featuring Marcus Azon) – Frivolous Life
Arena del Pop: Loquillo – Contento
Foxes – Echo (Radio Edit)
Wild Swim – Echo (Radio Edit)
Red Hot Chili Peppers – Pink As Floyd

2e uur:

MKTO – Thank You
Haim – Forever
No Comment – Flip A Coin
Arena del Pop: Belén Moreno – Qué Es Lo Que Sientes
Anberlin – Self-Starter
Rigby – Earth Meets Water (Edit)
Pet Shop Boys – Memory Of The Future (New Single Mix)
Remschijf: Moke – Lessons To Learn (RS)
Laura Mvula – Like The Morning Dew
Arthur Adam – Pulse
Drumsound & Bassline Smith feat. Hadouken! – Daylight (Wiley Webb Remix)
Arena del Pop: Partido – Sin Rencores (Radio Edit)
The Faint – Evil Voices
Clean Bandit – A+E
eels – New Alphabet
Miles Kane – Give Up
(Julian & Mae – Pixidence (Demo) (RS))

(RS) = ex-Remschijf

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.